Home |Contactgegevens |Openingstijden |Over Vocor |Verzendkosten en bezorgen |Intracommunautaire bestellingen
Uitgebreid zoeken

Gunson gereedschap


Carbalancer, GUNSON    
Carbalancer, GUNSON

BestellenCarbalancer, GUNSON


Artikelcode: VI-GG4053

€ 25.50 Incl. BTW
Beschrijving
Perfecte hulp voor het afstellen van 2 carburateuren.
Interne verbrandingsmotoren, zoals elke auto met benzinemotor, gebruiken een mengsel van lucht en benzine om vermogen te ontwikkelen. De hoeveelheid lucht en benzine die door de carburateur stroomt, beinvloedt dus de motorprestaties. Het is van groot belang om de hoeveelheid lucht die door de carburateur stroomt nauwkeurig te bepalen om het juiste benzine-luchtmengsel te verkrijgen.
Carburateur luchtdoorstroommeter carbalancer meet de luchtstroom precies en eenvoudig, zodat elke carburateur luchtdoorlaatklep gesynchroniseerd kan worden om de zelfde hoeveelheid lucht door te laten stromen. Carbalancer geeft de hoeveelheid lucht die doorstroomt, aan op de goed afleesbare schaalverdeling met het unieke micrometer systeem. Daardoor kunt u de luchtdoorlaatklep nauwgezet kalibreren.
Geschikt voor gebruik op Auto-Lite (Formoco), Solex, Stromberg, SU, Weber en Zenith carburateurs. Ook eenvoudig passend te maken voor de meeste carburateurs met luchtinlaat aan de zijkant of aan de onderkant met Venturi (luchtinlaat) diameter van 25 tot 67 mm. Uitermate van belang voor het verbeteren van de motorprestaties, brandstofverbruik, een spoepelere en betere acceleratie.

 


       

Vocor Tools B.V. Rijnstraat 51 C, 4191 CK Geldermalsen
Tel. 0345 574138. Email: info@vocor.nl  Website: tools.vocor.nl
Chamber of Commerce – Tiel, Netherlands; nr. 56222122. VAT nr. NL85.2027.904.B01