Home |Contactgegevens |Openingstijden |Over Vocor |Verzendkosten en bezorgen |Intracommunautaire bestellingen
Uitgebreid zoeken

WERKPLAATSINRICHTING

Stralen

Straalmiddelen


Soda emmer 3,5 kg    
Soda emmer 3,5 kg

BestellenSoda emmer 3,5 kg


Artikelcode: VI-120DD

€ 7.50 Incl. BTW
Beschrijving

Soda biedt het grote voordeel dat het geen schade toebrengt aan het behandelde oppervlak. Doordat het niet schadelijk is voor de behandelde oppervlakten, is het ook niet nodig om alles te demonteren. Zo kan je bv perfect een volledige body stralen met ruiten en al in, zonder enige beschadiging aan de ruiten. Daardoor kunnen je ook veel sneller te werk gaan dan bv met zandstralen. Ook is soda in water oplosbaar, dus ideaal om bv motorblokken mee schoon te maken, er blijft niks achter wat de motor kan beschadigen.
Omschrijving:
ECOSTRIP is natriumbicarbonaat dat speciaal ontwikkeld is voor het gebruik met sodastraal apparatuur.  ECOSTRIP is milieuvriendelijk, silica vrij, niet-vonkend, in water oplosbaar, niet giftig en niet gevaarlijk voor de operator en de omgeving.
ECOSTRIP is geschikt voor algemeen gebruik.  
Toepassingen:
Soda wordt gebruikt als het oppervlak niet mag worden opgeruwd, als het straalmiddel geen schade mag aanbrengen in bv machines en als er geen straalmiddel residu mag achterblijven(oplosbaar in water).
Soda wordt gebruikt om vele uiteenlopende oppervlakken te reinigen of van verf te verwijderen zoals aluminium, staal, kunststoffen, beton, marmer en natuursteen. Zelfs glas kan gestraald worden zonder dit te matteren.
Vocor Tools B.V. Rijnstraat 51 C, 4191 CK Geldermalsen
Tel. 0345 574138. Email: info@vocor.nl  Website: tools.vocor.nl
Chamber of Commerce – Tiel, Netherlands; nr. 56222122. VAT nr. NL85.2027.904.B01